Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

Харчові технології

Кравець А.В. 3-й курс

181 - Харчові технології Курс лекцій Автоматизація виробництва

181 - Харчові технології Курс лекцій Технологічне обладнання галузі

181 - Харчові технології Робоча професія Апаратник стерилізації консервів

Кравець А.В. 2-й курс

181 - Харчові технології Основи охорони праці

Захарчук Л.І. 2-й курс та 3-й курс

181 - Харчові технології Матеріалознавство К-21181 - Харчові технології Технологія консервування К-31

Петренко О.В. Органічна хімія 2-й курс

181 - Харчові технології Органічна хімія

Матящук С.І. Загальна біохімія 2-й курс

181 - Харчові технології Загальна біохіміяАвтоматизація неперервних технологічних процесівАвтоматизація Робоча програмаБілети з Обладнання галузіОпорний консект лекцій з дисципліни Обладнання галузіОрганізація планування та управління виробництвом КОНСЕРВУВАННЯПакет тестів з дисципліниРобоча програма КонсервуванняТести Обладнання галузіМікробіологіяКласифікація хімічних реакцій в неорганічній хіміїКонсервування Матеріали для вивченняНеорганічна хімія Матеріали для вивченняОбладнання галузі автоматизація робочих процесівТеххімкронтроль Матеріали для вивченняТоварознавство Матеріали для вивченняЕкономіка консервуванняКомплекс ПравоОснови підприємництва

Поділитися: