Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів
Іллінецький аграрний фаховий коледж
Офіційний інформаційний сайт
Тел./факс: +38(04345) 2-31-98
Моб.: (067) 339-85-25
Приймальна комісія: (096) 312-29-96
iafk@ukr.net
Версія для людей з вадами зору
Панель комфортного читання
Сайт підтримує адаптивний дизайн, для збільшення розміру елементів можна використовувати масштабування браузера (ctrl + '+')
Скинути стилі
Колір шрифту та фону
Нормальний
Високий контраст
Інверсія
Розмір шрифту
Нормальний
Великий
Дуже великий
Міжрядковий інтервал
Нормальний
Великий
Дуже великий
Інтервал між літерами
Нормальний
Великий
Дуже великий
Зображення
Увімкнені
Чорно-білі
Приховані
Використовувати шрифт
З засічками
Без засічок
Залишити запитання
Головна
Новини
Про коледж
Історія
Нормативні документи
Ліцензїї/сертифікати
Публічна інформація
Вартість проживання в гуртожитку
КОШТОРИСИ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ
Інформаційна відкритість
КОЛЕКТИВНІ ДОГОВОРИ
УМОВИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ОСІБ З ОСОБЛИВИМ ПОТРЕБАМИ
Запобігання корупції
Прозорість та інформаційна відкритість коледжу
Протоколи адмінради
Публічні закупівлі
Структура
Адміністрація
Відділення
Агрономічне відділення
ВІДДІЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ
Економічне відділення
Технологічне відділення
Циклові комісії
Ц/К Агрономічних та інженерно-технічний дисциплін
Ц/К Загальноосвітніх дисциплін
Ц/К Соціально-економічних дисциплін
Ц/К Технологічних дисциплін
Центр працевлаштування
Бібліотека
Цифрова бібліотека
Наукометричні бази даних
Електронне доставлення документів. Міжбібліотечний абонемент
Віртуальна довідка
Електронна бібліотека
Освітні ресурси інтернету
Поетика
Видавнича діяльність бібліотеки
Фонд бібліотеки
Історія бібліотеки
Спеціальні дисципліни
Зелене будівництво
Харчові технології
Організація виробництва
Мовознавство і література
Методичний кабінет
Психологічна служба
Життя коледжу
Гуртки
Спортивне життя
Спортивні здобутки
Студентський парламент
Студентський профком
Газета "Студентський вісник"
Студентські гуртожитки
ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
АГРОНОМІЯ
ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО
МЕНЕДЖМЕНТ
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Дистанційне навчання
Загальноосвітні Дисц.1-2курс
Агрономія
Технологія тваринництва
Облік і Оподаткування
Менеджмент
Лісове господарство
Харчові технології
Навчальні матеріали для дистанційного навчання
Розклад занять дистанційного навчання
Рядок навіґації
Головна
Структура
Бібліотека
Електронна бібліотека
Підручники і навчально-методичні посібники
Харчові технології
Критерії пошуку документів
Назва документа
Номер документа
Дата
Скликання
Усі скликання
3 скликання
Сесія
Усі сесії
Пошук
Скинути фільтри
Основи підприємництва
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Комплекс Право
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Товарознавство Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Економіка консервування
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Теххімкронтроль Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Обладнання галузі автоматизація робочих процесів
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Неорганічна хімія Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Консервування Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Мікробіологія
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Тести Обладнання галузі
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Робоча програма Консервування
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Пакет тестів з дисципліни
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Організація планування та управління виробництвом консервування
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Опорний консект лекцій з дисципліни Обладнання галузі
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Білети з Обладнання галузі
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Автоматизація Робоча програма
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Автоматизація неперервних технологічних процесів
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Матящук С.І. Загальна біохімія 2-й курс
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Петренко О.В. Органічна хімія 2-й курс
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Захарчук Л.І. 2-й курс та 3-й курс
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Розбивка на сторінки
Поточна сторінка
1
Сторінка
2
Наступна сторінка
››
Остання сторінка
Last »