Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів
Іллінецький аграрний фаховий коледж
Офіційний інформаційний сайт
Тел./факс: +38(04345) 2-31-98
Моб.: (067) 339-85-25
Приймальна комісія: (098) 845-67-68
iafk@ukr.net
Версія для людей з вадами зору
Панель комфортного читання
Сайт підтримує адаптивний дизайн, для збільшення розміру елементів можна використовувати масштабування браузера (ctrl + '+')
Скинути стилі
Колір шрифту та фону
Нормальний
Високий контраст
Інверсія
Розмір шрифту
Нормальний
Великий
Дуже великий
Міжрядковий інтервал
Нормальний
Великий
Дуже великий
Інтервал між літерами
Нормальний
Великий
Дуже великий
Зображення
Увімкнені
Чорно-білі
Приховані
Використовувати шрифт
З засічками
Без засічок
Залишити запитання
Головна
Новини
Про коледж
Історія
Нормативні документи
Ліцензїї/сертифікати
Ліцензії у сфері фахової передвищої освіти
Публічна інформація
ІНФОРМАЦІЯ ПРО БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ
Вартість проживання в гуртожитку
КАДРОВИЙ СКЛАД ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
КОШТОРИС
КОШТОРИСИ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ
ЛІЦЕНЗОВАНИЙ ОБСЯГ ТА ФАКТИЧНА КІЛЬКІСТЬ ОСІБ, ЯКІ НАВЧАЮТЬСЯ У ЗАКЛАДІ ОСВІТИ
МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ (ЗГІДНО З ЛІЦЕНЗІЙНИМИ УМОВАМИ)
МОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
НАЯВНІСТЬ ВАКАНТНИХ ПОСАД, ПОРЯДОК І УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЇХ ЗАМІЩЕННЯ
РЕЗУЛЬТАТИ МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ОСВІТИ
РОЗМІР ПЛАТИ ЗА НАВЧАННЯ,ПІДГОТОВКУ, ПЕРЕПІДГОТОВКУ,ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ
ФІНАНСОВИЙ ЗВІТ ПРО НАДЖОДЖЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ВСІХ ОТРИМАНИХ КОШТІВ
Запобігання корупції
Прозорість та інформаційна відкритість
ЗВІТИ ДИРЕКТОРА
КОЛЕКТИВНІ ДОГОВОРИ
КОНКУРСНИЙ ВІДБІР НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА
УМОВИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ОСІБ З ОСОБЛИВИМ ПОТРЕБАМИ
Протоколи адмінради
Публічні закупівлі
Структура
Адміністрація
Відділення
Агрономічне відділення
ВІДДІЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ
Кадровий склад
Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб РП
Матеріально-технічне забезпечення РП
Освітні програми РП, що реалізуються в закладі освіти, та перелік освітніх компонентів РП
РЕЗУЛЬТАТИ МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ОСВІТИ
Економічне відділення
Технологічне відділення
Циклові комісії
Ц/К Агрономічних та інженерно-технічний дисциплін
Ц/К Загальноосвітніх дисциплін
Ц/К Соціально-економічних дисциплін
Ц/К Технологічних дисциплін
Центр працевлаштування
Бібліотека
Цифрова бібліотека
Наукометричні бази даних
Електронне доставлення документів. Міжбібліотечний абонемент
Віртуальна довідка
Електронна бібліотека
Загальноосвітні підручники. Освітні ресурси інтернету
Медіатека електронних засобів навчання
Поетика. Невмирущі поетичні скарби нашої мови
Видавнича діяльність бібліотеки
Фонд бібліотеки
Електронний каталог
Історія бібліотеки
Спеціальні дисципліни
Зелене будівництво
Харчові технології
Організація виробництва
Мовознавство і література
Методичний кабінет
Атестація
Методична діяльність
Дистанційне навчання
Комплекси методичного забезпечення
Конкурси
Навчальні підручники та посібники
Педагогічний досвід
Нормативні документи
Підвищення кваліфікації
Школа молодого педагога
Психологічна служба
Життя коледжу
Гуртки
Спортивне життя
Спортивні здобутки
Студентське самоврядування
Дуальна освіта
Студентські гуртожитки
ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
АГРОНОМІЯ
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Навчально-методичні комплекси дисциплін викладачів
Навчальні плани
Освітньо-професійні програми
Освітні програми
ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Навчально-методичні комплекси дисциплін викладачів
Навчальні плани
Освітньо-професійні програми
Освітні програми
МЕНЕДЖМЕНТ
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Кваліфікаційні іспити
Навчально-методичні комплекси дисциплін викладачів
Навчальні плани
Освітньо-професійні програми
Освітні програми
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Навчально-методичні комплекси дисциплін викладачів
Навчальні плани
Освітньо-професійні програми
Освітні програми
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Навчально-методичні комплекси дисциплін викладачів
Навчальні плани
Освітньо-професійні програми
Освітні програми
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Навчально-методичні комплекси дисциплін викладачів
Навчальні плани
Освітньо-професійні програми
Освітні програми
Дистанційне навчання
Загальноосвітні Дисц.1-2курс
Агрономія
Технологія тваринництва
Облік і Оподаткування
Менеджмент
Лісове господарство
Харчові технології
Навчальні матеріали для дистанційного навчання
Рядок навіґації
Головна
Структура
Бібліотека
Електронна бібліотека
Підручники і навчально-методичні посібники
Харчові технології
Критерії пошуку документів
Назва документа
Номер документа
Дата
Скликання
Усі скликання
3 скликання
Сесія
Усі сесії
Пошук
Скинути фільтри
Основи підприємництва
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Комплекс Право
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Товарознавство Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Економіка консервування
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Теххімкронтроль Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Обладнання галузі автоматизація робочих процесів
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Неорганічна хімія Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Консервування Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Мікробіологія
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Тести Обладнання галузі
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Робоча програма Консервування
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Пакет тестів з дисципліни
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Організація планування та управління виробництвом консервування
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Опорний консект лекцій з дисципліни Обладнання галузі
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Білети з Обладнання галузі
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Автоматизація Робоча програма
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Автоматизація неперервних технологічних процесів
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Матящук С.І. Загальна біохімія 2-й курс
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Петренко О.В. Органічна хімія 2-й курс
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Захарчук Л.І. 2-й курс та 3-й курс
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Розбивка на сторінки
Поточна сторінка
1
Сторінка
2
Наступна сторінка
››
Остання сторінка
Last »