Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

Харчові технології

Критерії пошуку документів
Скинути фільтри
Основи підприємництва
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Комплекс Право
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Економіка консервування
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Товарознавство Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Теххімкронтроль Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Обладнання галузі автоматизація робочих процесів
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Неорганічна хімія Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Консервування Матеріали для вивчення
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Мікробіологія
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Тести Обладнання галузі
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Робоча програма Консервування
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Пакет тестів з дисципліни
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Організація планування та управління виробництвом консервування
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Опорний консект лекцій з дисципліни Обладнання галузі
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Білети з Обладнання галузі
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Автоматизація Робоча програма
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Автоматизація неперервних технологічних процесів
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Матящук С.І. Загальна біохімія 2-й курс
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Петренко О.В. Органічна хімія 2-й курс
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше
Захарчук Л.І. 2-й курс та 3-й курс
Документ опубліковано 08 лютого 2022
Детальніше