Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ

18.02.2022

Студентський Парламент - виконавчий орган студентського самоврядування, який обирається на конференціях студентів і відображає позицію молоді в різних сферах освітньої діяльності колективу, координує роботу всіх органів студентського самоврядування, бере активну участь в організації та проведенні різноманітних заходів, покликаних всебічно сприяти навчальній, науковій, громадській, спортивній та творчій активності студентів.



IMG 1507


11 вересня 2018 року відбулося засідання студентського парламенту, на якому було заслухано звіт голови Дем’янишена Олександра про роботу за 2017 – 2018 н. р. У Конференції взяли участь голова районної державної адміністрації Андрій Лисак, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Любаревич, заступник голови райдержадміністрації Валентина Поїзд, директор Іллінецького державного аграрного коледжу Василь Пиндус.


IMG 1512


Присутні мали змогу переглянути відеозвіт про проведену роботу в минулому році. А досягнень є чимало, адже студентський парламент Іллінецького державного аграрного коледжу – це дружня, активна, креативна, згуртована студентська родина!


IMG 1528


IMG 1530


Протягом минулого року студенти були активними учасниками волонтерського руху, зокрема проводили акції зі збору коштів та продовольства для допомоги воїнам АТО. Надавалася фінансова та моральна допомога дітям з особливими потребами зі школи-інтернат смт. Дашів, традиційно в рамках проведеної акції «Подаруй дитині усмішку» та відвідин їх на День святого Миколая.


Активними виявилися студенти у проведенні різноманітних акцій, а саме «Серце до серця», «Поміняй цигарку на цукерку». Силами студентів організовано тематичні дискотеки, перегляди художніх та наукових фільмів, привітання викладачів з нагоди різних професійних свят.


Студентський парламент також творчо налаштований на допомогу адміністрації коледжу в організації навчально-виховної роботи шляхом проведення операції “Дзвінок”, перевірки санітарного стану в гуртожитках та в навчальному корпусі. Одним із актуальних напрямків роботи студентського парламенту є співпраця із Студентською Радою Вінниччини. Зокрема, Дем’янишен Олександр та Ситник Олександр делегуються до Ради Вінничини від Іллінецького коледжу. Студентська Рада Вінниччини - це консультативно-дорадчий орган при голові облдержадміністрації, де студенти мають можливість обговорювати і вирішувати проблеми, які хвилюють сучасну молодь.


Із особливим інтересом студентський актив коледжу слухав голову райдержадміністрації, який зауважив, що доросле життя починається зі студентської лави. «Вміння приймати рішення, брати відповідальність на себе – це крок в омріяне майбутнє, крок до сильної країни. Молода людина ставить амбітні плани, що пов’язані із розвитком її як особистості. Ми будуємо громадянське суспільство і молодь має це розуміти, як ніхто інший» - зазначив голова райдержадміністрації.


IMG 1533


IMG 1541


Андрій Романович та студенти обговорили тему реформ, що проходять в державі, зміни в країні за останніх чотири роки, зроблені впевнені кроки щодо боротьби з корупцією.


Очільник району звернув увагу присутніх на без візовий режим, завдяки якому всі громадяни країни мають можливість побувати за кордоном, хоча мета поїздки у кожного своя - порівнювати, а повернувшись, будувати свою державу на кращих європейських традиціях.


«За досить стислий період оновлено українську армію попри шалений опір країни-агресора та організовані російськими політтехнологами фейкові інформаційні війни» - зауважив голова райдержадміністрації.


На завершення Андрій Лисак побажав представникам студентського самоврядування коледжу продовжувати гарні починання та пам’ятати, що молодь – це майбутнє країни. ЇЇ розвиток і добробут залежить від кожного зокрема.


Голова студентського парламенту Дем’янишен Олександр.


Поділитися: