Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ ПРОТИДІЇІ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

18.02.2022

Студенти Іллінецького коледжу стали активними учасниками інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми, приуроченій Європейському дню боротьби з торгівлею людьми, що відзначається в Україні 18 жовтня.



В Іллінецькій районній бібліотеці студенти прийняли участь в інформаційній годині «Не стань жертвою торгівлі людьми», яку проводив юрист Олександр Масненький. Учасники переглянули фільм «Будь обережний! Сучасне рабство!». В ході спілкування з юристом молоді люди поглибили свої знання з даної проблеми, дізнавшись про причини, що сприяють торгівлі людьми та види торгівлі людьми.


изображение viber 2019 10 18 10 12 14


изображение viber 2019 10 18 10 11 59


З самого ранку у центрі міста працював інформаційно – консультативний пункт з питань протидії торгівлі людьми: «Були у рабстві? Звернись! Отримай допомогу!» із розповсюдженням роздаткових матеріалів «Працюй безпечно. Подорожуй безпечно. Навчайся безпечно».


IMG 9398


Із студентами проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу у формі бесід на тему «Не стань живим товаром». Також студентська молодь Іллінецького державного аграрного коледжу активно долучилась до проведення 18 жовтня Всесвітньої щорічної акції „WalkforFreedom/Хода за свободу!”. Це мовчазна і мирна хода, яку організовують у нашій державі вже шість років поспіль, спрямована на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз перебувають у рабстві. В Україні у 2018 та 2019 році до цієї благородної акції долучаються усі обласні, районні центри та міста країни.


IMG 9414


Основна мета акції – роз’яснити громадянам існування проблеми торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію, оскільки, це глобальний злочинний бізнес, сучасна форма рабства, що грубо порушує права людини.


Поділитися: