Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ

18.02.2022

26 березня в технічному коледжі м Вінниця відбувся конкурс студентських податкових реформ.



Ольга Близнюк, студентка ІІ курсу група Б-21 економічного відділу, зайняла 3 місце. Студентка отримала сертифікат учасника конкурсу а також відзначена подякою за активну життєву позицію. Вона представила проект реформування екологічного податку на основі досвіду Швейцарії.


IMG 16a46cd15a704456dee2fbbca66f88d8 V


Суть цієї реформи полягає в тому, що підприємства та громадяни, які забруднюють навколишнє середовище повинні сплачувати екологічний податок. Зокрема в Швейцарії є екологічна поліція, яка слідкує за дотриманням законодавства. Було наведено приклад Іллінецької ОТГ, в якій розпочато роботу по сортуванню та утилізації сміття. Також студентка звернула увагу на проблеми, які існують в регіоні через підприємства, що не утилізують відходи свого виробництва.


Відзначена також подякою за активну участь у вихованні податкової культури молоді та становленні громадянського суспільства Сидорук Оксана Іванівна, викладач економічних дисциплін коледжу, яка підготувала студентку до конкурсу. Варто зазначити, що Оксана Іванівна щороку готує студентів на цей конкурс, і її студенти стають переможцями.


IMG 4a0e03f44978a394db2680dc09fe21a4 V


Завідувач економічного відділу О.Д.Гриценко


Поділитися: