Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ НЕПОВНОЛІТНІХ

18.02.2022

19 грудня 2018 року в рамках проведення Всеукраїнського тижня права студенти груп М-31 та Л-21,



разом з викладачем предмету «Основи правознавства» Наталією Кучер прослухали у новій лекційній залі лекцію Головного спеціаліста Іллінецького бюро правової допомоги Гайсинського місцевого центру безоплатної вторинної допомоги Масненького Олександра Володимировича на тему «Відповідальність неповнолітніх».


1


7


Олександр Володимирович, підготував таку тематичну лекцію та провів просвітницьку роботу, зокрема у Іллінецькому державному аграрному коледжі, з метою підвищення правової свідомості, культури та освіченості студентів та запобігання злочинності.


5


3


Студенти з цікавістю слухали лектора про свої права та обов’язки, про відповідальність, що наступає в разі скоєння протиправних дій. Також вони мали змогу побачити тематичні слайди на екрані, задати багато хвилюючих питань з даної теми, що обговорювалась разом зі студентами коледжу.


2


Доповідач з напутнім словом звернувся до студентів коледжу стосовно дотримання ними законодавчих норм і правил у суспільстві, як повнолітніми так і ще неповнолітніми громадянами України.


Юрисконсульт ІДАК, викладач, Наталія Кучер


Поділитися: