Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

В ІЛЛІНЕЦЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ АГРАРНОМУ КОЛЕДЖІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

18.02.2022

Перші дні весни видалися надто зимовими: з кучугурами снігу та зовсім не березневим морозцем, що ритмічно порипував під ногами. Але це не налякало абітурієнтів та батьків, які приїхали до навчального закладу, аби поближче познайомитись з його матеріальною базою і створити своє власне уявлення про коледж.



З самого ранку 3 березня навчальний корпус наповнився майбутніми абітурієнтами, яких цікавлять відділення та спеціальності навчального закладу, а також особливості цьогорічної вступної кампанії.


Знайомство розпочалося чи не з самого порога, бо в вестибулі на гостей чекала презентована студентами в яскравих світлинах кожна спеціальність, за якою вони тут навчаються. Це дозволило гостям одразу після реєстрації поспілкуватися біля стендів з викладачами та завідувачами відділень коледжу, отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, практик і стажувань. Чекали відповіді і на найболючіше хвилююче запитання сьогодення - можливості працевлаштування за обраним фахом.


Учасники Дня відкритих дверей отримали відповідні друковані матеріали, відвідали музей коледжу та взяли участь в екскурсійному маршруті, побачивши лабораторії та навчальні кабінети коледжу.


Презентація спеціальностей, до якої тут так ретельно готувалися, відкрила абітурієнтам та їх батькам багато інформації, за якою кожен міг обрати те, що найближче.


Пробне тестування стало для майбутніх абітурієнтів своєрідним місточком, який відтепер поєднав абітурієнтів з навчальним закладом.


17


Наталя Роїк,


секретар приймальної комісії


Поділитися: