Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКИЙ ПРОЕКТ «СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В АГРАРНИХ КОЛЕДЖАХ УКРАЇНИ» - В ДІЇ.

18.02.2022

19 грудня 2017 року на базі Іллінецького державного аграрного коледжу відбулися робоча зустріч та навчальний семінар в рамках українсько-німецького білатерального проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».



20171219 123434


Спільно з фахівцями коледжу відбувся обмін думками між німецьким експертом по тваринництву Станіславусом фон Корном, керівником проекту Гетею А.А. та фахівцями коледжу Ситник Т.П, Синьогубом В.В., Горбань С.Д. щодо наступних тем: навчальні плани, їх зміст та наповнення, методика викладання технологічних дисциплін в коледжі, потреба в підвищенні кваліфікації та перепідготовці викладачів, можливість стажування студентів в німецьких агропідприємствах.


 DSC0064


Для студентів ІІІ-IV курсів технологічного відділення коледжу був організований круглий стіл «Сучасне тваринництво. Перспективи Німецько-Української кооперації». Цікавою та змістовною була доповідь професора Вищої школи економіки та оточуючого середовища Станіславуса фон Корна на тему «Тваринництво в Німеччині». Також наші студенти мали можливість прослухати лекцію професора, завідувача кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин НУБіП України, член-кореспондента НААН України С.Ю.Рубана про стан розвитку молочного скотарства в Україні.


 DSC0086


 DSC0097
























Н.Г.Якименко, заступник голови громадської спілки «Вівчарство та козівництво», провела для студентів лекцію щодо розвитку маленьких сімейних господарств, як перспектива майбутнього працевлаштування.


 DSC0100


Поділитися: