Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

ТВОРИТИ ДОБРО НІКОЛИ НЕ ПІЗНО!

18.02.2022

Під таким девізом студентським парламентом Іллінецького державного аграрного коледжу була організована поїздка в Дашівську школу-інтернат.



DSC 0014



DSC 0053



Студенти вирішили відвідати дітей, щоб просто гарно провести з ними час, поспілкуватися, поділитися з ними своїми захопленнями – танцями, співами, декоративно-прикладним мистецтвом.


Зокрема, студент групи Т-31 - Мазенков В’ячеслав, провів для дітей майстер-клас із сучасного танцю «Shafl», Войтко Даша – А-31 та Павлова Руслана – М-21, яка була також фотографом, - із співу та грі на гітарі, Андрієнко Настя – Б-21 та Демчук Маша – Т-12 із найменшими вихованцями малювали та займалися аплікацією, а Поступайло Аня та Козачишина Свєта з групи М-31 зробили дівчаткам гарні зачіски.


DSC 0087


DSC 0025


Час для дітей і студентів пролетів дуже швидко, усі залишилися з масою позитивних вражень та емоцій та з гарним настроєм. Як вихователі закладу, так і самі вихованці були дуже вдячні студентам та запрошували приїжджати до них частіше. Власне, для добрих справ завжди повинен знаходитися час.


DSC 0032


DSC 0036


DSC 0073


Організовувати ж поїздку допомогали: Козачишина С., Ситник О., Корнійчук Т.В. - куратор студентського парламенту, Прокопова О.М. - заступник директора з виховної роботи. Велика вдячність також усім студентам ІДАК, які матеріально допомогли і приєдналися до акції.


DSC 0122


Куратор студентського парламенту Тетяна Корнійчук



Поділитися: