Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

ТВОРІМО ДОБРІ СПРАВИ РАЗОМ! ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО АКЦІЇ «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ»

18.02.2022

1 квітня офіційно оголошена 14 акція «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!»



У цьому році вперше обрана проблематика дитячої кардіології. Загалом щорічно в Україні народжується приблизно 10 000 дітей із вродженими вадами серця, з них близько 1500 немовлят мають критичну ваду серця і потребують невідкладного хірургічного втручання. З самої першої хвилини свого життя такі діти потребують медичного догляду. Спеціалізоване обладнання дуже дороговартісне. Державні програми фінансування і закупівлі існують, але потреби настільки великі, що держава повністю все забезпечити не може.


рр


З метою масштабного зібрання коштів для придбання медичного обладнання, представники студентського парламенту коледжу Андрієнко Анастасія, Козачишина Світлана, Демчук Маша та Білозор Аліна закликали студентську молодь та жителів міста Іллінці долучитися до акції, яка триватиме по всій Україні до 30 квітня.


DSC 0019 1


DSC 0007


DSC 0088



DSC 0026 1


З цією ж метою в Іллінецькому державному аграрному коледжі 11 квітня 2019 року був проведений благодійний концерт. На захід було запрошено головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Іллінецької районної адміністрації Кардинал Діну Тимофіївну, яка проінформувала про те, що по результатам акції «Серце до серця» в 2018 році волонтерами Іллінецького району було зібрано і перераховано в благодійний фонд 11786 грн. Діна Тимофіївна зазначила, що за активну участь в проведенні ХІІІ акції «Серце до серця», за оптимізм і віру в добру справу, за доброту і безкорисливість, за щирість вчинків до людей, які потребують допомоги, волонтерський колектив студентського парламенту Іллінецького державного аграрного коледжу відзначено Подякою Голови Правління ВБФ « Серце до серця ».


14


Заслужений працівник культури Лісова Тетяна Андріївна та художній керівник танцювального гуртка Краснянська Інна Олексіївна разом зі своїми вихованцями підготували цікаву та різножанрову концертну програму. До акції також долучилися і вихованці Іллінецької музичної школи. Під час проведення заходу кожен небайдужий мав можливість долучитися до збору коштів на медичне обладнання дітям з вадами серця.



DSC 0046


Заступник директора з виховної роботи Оксана Прокопова.


Поділитися: