Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

СВЯТО ЗУСТРІЧІ ВИПУСКНИКІВ

18.02.2022

Гарною традицією Іллінецького державного аграрного коледжу стала зустріч випускників усіх поколінь,



яка щороку проходить в першу суботу червня. Колишні студенти минулих років зійшлись на зустріч зі своєю юністю, на свято добрих спогадів, на свято зустрічі випускників.


Гамірно, тепло і світло було 01 червня 2019 року в Іллінецькому коледжі від сяючих поглядів викладачів та щирих слів вдячності від випускників.


DSC 0601


Організатори свята кожного разу намагаються створити приємну й теплу атмосферу, щоб кожен випуск міг поринути в свою епоху.


DSC 0495


Приємно, що на зустріч до коледжу прибуло 165 випускників з різних куточків України. Гості мали змогу відвідати музей , переглянути креативні презентації відділів, зайти в аудиторії, в яких вони навчалися, оглянути світлини в бібліотеці та згадати свою юність.


Дуже вразили випускники, які закінчили коледж 40 та 45 років.


DSC 0417


Їх присутність була найбільш масовою. Приємно було бачити й 20-ти та 25-ти річних ювілярів.


Зі своїми студентськими спогадами поділився випускник 2008 року, кандидат сільськогосподарських наук Сальніков Сергій. Найповажнішою випускницею на святі була студентка 1958 року випуску Бортнюк Світлана Олександрівна. Народна гумористка з щедрістю дарувала власний гумор зі сцени коледжу про студентське життя свого покоління. Запрошені до слова ветерани праці Сирота Олександр Гнатович, Пилипенко Микола Феодосійович та Краснянська Валентина Олександрівна побажали рідному коледжу довгих років життя та студентів, які стануть гордістю свого навчального закладу.


DSC 0590


DSC 0406


Святковий настрій присутнім дарували творчі студентські колективи вокального гуртка під керівництвом Лісової Тетяни Андріївни і танцювального гурту «Rainbow», який очолює Краснянська Інна Олексіївна.


DSC 0552


Свято завершилося. Потім у стінах коледжу ще довго тривало обговорення, обмін враженнями, слова вдячності.


Заступник директора з виховної роботи Оксана Прокопова


Поділитися: