Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА У КОЛЕДЖІ

18.02.2022

День знань – це чудове та хвилююче свято, насичене емоційністю і доброзичливою атмосферою.



Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів, студентів та їх батьків. Особливим цей день є для студентів першокурсників.


DSC09957 1


155 молодих, енергійних людей прийняли рішення здобути освіту в Іллінецькому коледжі. Вони перегорнули важливу сторінку в літописі своєї біографії і з трепетом і радістю чекають освоєння нових, ще незвіданих горизонтів у науках.


Привітав зі святом викладачів, студентів та батьків директор коледжу Пиндус Василь Васильович і побажав студентам, щоб вони стали гордістю не тільки нашого навчального закладу, а й усієї України.


DSC09922


Розділити радість свята завітали очільники району.


Голова Іллінецької районної державної адміністрації Лисак Андрій Романович, у своєму привітанні підкреслив, що навчальний заклад дає гарний рівень знань та можливість здобути престижну професію, а тому студенти зробили правильний вибір, вступивши на навчання в Іллінецький коледж.


DSC09900


Заступник голови Іллінецької районної ради Нечипоренко Віктор Іванович відмітив, що основне – це стати найкращими спеціалістами, яких оцінить суспільство.


Для студентів старших курсів День знань розпочався з виховної години «Любіть Україну, всім серцем любіть…»




Поділитися: