Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

СВІТЛЕ, ТРЕПЕТНЕ СВЯТО З ВЕСНЯНИМ АРОМАТОМ ПРОЛІСКІВ

18.02.2022

Чотирнадцятого березня у коледжі відбулось неповторне свято – конкурс «Шляхетна панянка»,



учасницями якого стали студентки Тюкова Софія, Бондарчук Мар’яна (гр. Л-21), Лиманюк Катерина, Яцкоборовська Вікторія (гр. МБК – 11), Загарія Наталія, Григоренко Валерія (гр. К-21), Біла Світлана (гр. Б-21).


DSC 0208



Поважними гостями свята та членами журі були Поїзд В.С., - заступник голови Іллінецької РДА, Трохимець Л.М. – заступник міського голови з гуманітарних питань, Таранюк Н.Ф. – головний редактор районної газети «Трудова слава».


Юні панянки цікаво презентували себе членам журі, глядачам. Пройшли випробування в інтелектуальному конкурсі, виявили знання етикету. Вміло, як вправні господині, приготували салат і вареники, взяли участь у конкурсі на краще оздоблення капелюшків. Прекрасними, ошатними постали панянки у вишитому вбранні конкурсу вишиванок. Враз на сцені засяяли промінці сонця, зацвіли квіти, заграли різнобарв’ям кольори. Студентки показали свої вміння і таланти: Лиманюк К. – у танці, Бондарчук М. – у декламуванні віршів, Тюкова С. – у малюванні, Яцкоборовська В.- у вишиванні, Григоренко В., Біла С., Загарія Н. разом з мамою – у пісні.


DSC 0149



DSC 0008


DSC 0197


Всі дівчата серйозно, відповідально готувалися до конкурсу, тому експерти та журі одностайно вирішили присвоїти кожній учасниці почесний статус «Шляхетна панянка Іллінецького державного аграрного коледжу» за проявлену вишуканість, інтелігентність, ерудицію, толерантність та знання етикету.


Багато позитивних емоцій, хвилювань пережили не тільки учасниці, а й їхні батьки та всі присутні в залі.


DSC 0118


DSC 0058


DSC 0108


Запам’ятався вечір ще й виступом танцювального колективу коледжу та оригінальним танцем Мазенкова В’ячеслава, віршем, прочитаним Крохмалем Владиславом, в якому використано 63 слова, якими можна з любов’ю звернутися до жінки; грою на гітарі та співом Войтко Дарини, декламуванням Андрієнко Насті, гумором дуету H2M (Пранничук Михайло та Топорівський Михайло) та роботою майже професійних ведучих Шклярчука Дмитра та Романкова Дмитра.


DSC 0044


DSC 0085



Свято-конкурс підготувала та провелла викладач вищої категорії, методист, заслужений працівник культури Тетяна Андріївна Лісова.


DSC 0130


Віриться, що ці щирі, відкриті, усміхнені, тендітні шляхетні панянки з гідністю і гордістю нестимуть своє звання.


Викладач Валентина Назаренко


Поділитися: