Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В АГРАРНИХ КОЛЕДЖАХ УКРАЇНИ

18.02.2022

Під такою назвою 7 - 8 грудня 2017 року в НАУКОВО – МЕТОДИЧНОМУ ЦЕНТРІ «АГРООСВІТА» відбувся семінар в рамках однойменного проекту.



Обмін досвідом з актуальних питань організації професійної підготовки в аграрних коледжах України та визначення потреби в змінах з метою наближення рівня підготовки майбутніх фахівців до нагальних потреб галузі стали головними цілями та напрямами проведення семінару.


DSC 0458


Учасниками семінару були фахівці ДУ НМЦ «Агроосвіта» та аграрних коледжів, представники українських міністерств, колишні випускники – представники роботодавців українських підприємств, представники та експерти проекту, представники німецького посольства й інших білатеральних коопераційних проектів в аграрному секторі України.


DSC 0470



DSC 0475


Доповідала Т.Д. Іщенко про стан сучасної аграрної освіти, перспективи та виклики.


Керівники робочих груп аграрних коледжів взяли участь в обговоренні та виступили з оглядом і аналізом актуальних навчальних планів за спеціальностями «Агрономія», «Агроінженерія», «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», «Ветеринарна медицина», «Електроенергетика, електротехніка, електромеханіка» у коледжах – учасниках проекту, а також визначили напрями та перспективи їх удосконалення.


DSC 0050



DSC 0471


Поділитися: