Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

Розвиток дуальної освіти для студентів коледжу. Круглий стіл з потенційними роботодавцями.

20.02.2024

Сьогодення вимагає розвиток дуальної освіти для студентів коледжу, яку ми впроваджуємо з 2019 року. У рамках заходів, спрямованих на допомогу в пошуку першого місця роботи випускникам\стажування студентам зараз відбується круглий стіл з потенційними роботодавцями: з Головним агрономом групи компаній «Агро-Регіон» Юрієм Лисаком (спеціалізація - рослинництво, земельний банк — 40 тис. га.) та агрономом відділку «АР Бориспіль» Oleksandr Sytnyk

У ході зустрічі обговорено питання про нові підходи та форми в агрономії. Відбувається презентація стажування в інноваційній компанії, навчання в агрошколі, що працює в компанії.

У жвавій дискусії студенти дізнаються про діяльність агрохолдингу, технологічні новітні особливості в рослинництві, інвестиції в технології, специфіку роботи агронома, умови оплати праці, режим роботи, питання соціальної захищеності, можливості професійного росту тощо. Також здобувачів освіти поінформували про вимоги сучасних роботодавців до потенційного працівника – це бажання працювати, самовдосконалюватись, дисциплінованість, відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді, професіоналізм та постійна здатність до навчання.

Роботодавець готовий у діалозі розвивати та навчати фахівців, які після закінчення навчання вже будуть адаптовані до робочого процесу, роботи в команді та з розвиненими лідерськими якостями і відповідальністю.

Дана зустріч є гарною мотивацією до навчання для студентів, адже гості є випускниками нашого коледжу.

Поділитися: