Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ - ПАМ’ЯТАЄМО, НЕ ЗАБУДЕМО, РОЗПОВІМО

18.02.2022

21 листопада 2019 року в читальній залі коледжу студенти групи А-21 з куратором Роїк Н.П. та групи Т-22 з куратором Трішіною Л.П., під керівництвом Лісової Т.А. провели Вечір-реквієм з нагоди Дня гідності та свободи «Революція гідності - пам’ятаємо, не забудемо, розповімо», присвячену 6-тій річниці страшних подій на Майдані.



Мета заходу: вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні, прищепити любов до Батьківщини; формувати у студентів патріотичне ставлення до України; прав та свобод людини, європейського вибору українців; розвивати почуття національної самосвідомості та громадянської активності; виховувати патріота, громадянина, готового захищати свою Батьківщину; сприяти тому, щоб присутні усвідомлювали, що необхідно бути гідними громадянами України.


DSC 0055



На захід були запрошені студенти груп Т-21, А-22, МБ-11, Б-31, М-31, А-11, А-31.


DSC 0029


Вони познайомилися з героїчними сторінками історії України, що стали основою для запровадження відзначання Дня гідності та свободи, переглянули відео трагічних подій на Майдані.


Ведучими заходу були Джупина В., Болюк А., Савчук В., Глинчук В.


DSC 0012



Вірші Уляни Дубініної «На мирних студентів з кийками?..», Лесі Горової «Запах Майдану», Ігоря Старенького «Ви запитаєте: «Яка ціна свободи?», Людмили Удовенко «Україна – сильна і могутня!» декламували студенти Фокіна С., Чернега Б., Близнюк О.


DSC 0026


DSC 0051


DSC 0059



Студенти та викладачі коледжу вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, поклавши квіти до Обеліску Небесної Сотні.


ДПГ2



Поділитися: