Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

КОНКУРС «КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ» НА ЗВАННЯ КРАЩОГО КОРИСТУВАЧА БУХГАЛТЕРСЬКОЮ ПРОГРАМОЮ «1С:БУХГАЛТЕРІЯ 8»

18.02.2022

У рамках декадника соціально-економічних дисциплін викладачем Людмилою Трішіною проведено відбірковий конкурс «Комп’ютерні технології в бухгалтерському обліку» на звання кращого користувача бухгалтерською програмою «1С:Бухгалтерія 8».



Участь у конкурсі взяли студенти третього курсу спеціальності «Бухгалтерський облік»: Оніщук Богдан, Шевчишин Антон, Савіцька Валентина, Кучеренко Галина, Калинич Олена.


 DSC0113


Конкурсне завдання включало розв’язання наскрізного завдання з обліку основних об’єктів з використанням інформаційної системи «1С:Бухгалтерія 8.2».


 DSC0119


Переможцями конкурсу стали Савіцька Валентина та Шевчишин Антон.


Савіцька Валентина візьме участь в обласному конкурсі «Комп’ютерні технології в бухгалтерському обліку» за звання кращого користувача бухгалтерською програмою «1С:Бухгалтерія 8» серед студентів технікумів і коледжів Вінницької області, який відбудеться 12 квітня 2018 року у м. Вінниця.


Найактивнішою учасницею конкурсу вболівальників визнано Круглюк Мар'яну.


Проведений захід сприяє закріпленню студентами знань з бухгалтерського обліку та інших дисциплін, розвиває логічне мислення, виховує ділові і професійні якості, вчить застосовувати теоретичні знання, розвивати практичні вміння і навички, приймати професійні рішення.


 DSC0097


Кожен бухгалтер, неважливо - досвідчений фахівець чи новачок бухгалтерської справи, повинен вміти працювати в середовищі «1С Бухгалтерія». Знання програми «1С Бухгалтерія» робить бухгалтера майстром своєї справи, сучасним фахівцем.


 DSC0102


На відкритому заході були присутні викладачі економічних та технологічних дисциплін, студенти груп Б-31, Б-21 та М-31.


 DSC0147


Наталія Роїк, голова циклової комісії економічних дисциплін


Поділитися: