Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА – РОМАНТИЧНО ТА ВЕСЕЛО!

18.02.2022

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.



Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.


Святково прикрашене фоє коледжу студентським парламентом вже при вході всім створювало піднесений настрій.


Юні таланти коледжу Телевань Тетяна, Діхтяр Дарина та Шклярчук Дмитро на сцені актової зали читали романтичні вірші про кохання, і усі, затамувавши подих, слухали їх та аплодували, висловлюючи щирими оплесками своє захоплення.


DSC 0132


Яскравою подією дня стала надзвичайно цікава гра "ЧИЄ ЗВЕРХУ?", яка отримала шалений інтерес серед студентів та була приурочена до до Дня святого Валентина ! Креативними ведучими заходу були Краснянська Інна Олексіївна та Мазенков Вячеслав. Учасниками гри-конкурсу стали: Петрук Людмила, Коваленко Тетяна, Дишливенко Олена, Зміюк Альона, Саула Катя, Кравець Назар, Рибалко Богдан, Герасимчук Олександр, Грох Микола, Шклярчук Дмитро.


DSC 0194


DSC 0237


Конкурсно-розважальна програма ділилася на раунди, що складалися з бліцопитувань, різних конкурсів та змагальних ігор.


DSC 0196


Студенти мали нагоди проявити сукупний інтелект команди, із літер збирали слово, вгадували мелодію, відгадували персонажів, зображених на картині. Журі оцінювало інтелект, швидкість, точність та стійкість хлопців та дівчат. За оцінками журі перемогу здобули дівчата.


DSC 0080


Глядачі, окрім того, що стали свідками змагання між хлопцями та дівчатами, отримали масу позитивних емоцій та заряд гарного настрою. Адже, на сцені усе відбувалося легко та невимушено.


DSC 0204


DSC 0228


В перерві між раундами глядачів вітали запальними піснями про кохання артисти коледжу: Кучковський Олександр, Зволінська Юлія, гурт «Черешенька» та викладач Матящук Світлана Іванівна.


DSC 0110


Після завершення гри «Чиє зверху?» студентів очікував ще один інтригуючий конкурс «Знайди свою половинку». Хлопці та дівчата, яких об’єднали святкові паперові серця, утворили романтичні пари. А для випробування на винахідливість парам був запропонований конкурс «Танець на газеті». Перемогу отримали Коваленко Тетяна та Рибалко Богдан. Приємним сюрпризом для пари було запрошення від директора та адміністрації коледжу на романтичну вечерю в кафе «Версаль». Студенти були приємно здивовані та вдячні за увагу.


По завершенню концертно-розважального заходу усім конкурсантам були вручені пам’ятні сувеніри від студентського профкому коледжу.


Поділитися: