Сайт оновлюється. Просимо вибачення за тимчасову відсутність частини матеріалів

БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

18.02.2022

Щотижня, з понеділка по четвер о 15.30 в аудиторії іноземної мови №67 проходять безкоштовні курси німецької мови, тож запрошуємо всіх бажаючих студентів долучитись до вивчення німецької мови!



Завдячуючи німецько-українському білатеральному проекті «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» вже другий рік в нашому коледжі студенти мають змогу вивчати німецьку мову.


Доброю мотивацією для вивчення німецької мови є можливість студентів Іллінецького державного аграрного коледжу проходження освітнього стажування в рамках даного проекту для студентів, які володіють німецькою мовою. В минулому році, завдяки відвіданню курсів та власній наполегливості, троє студентів-випускників технологічного відділення – Колісник Світлана, Швець Марина та Кравчук Наталія протягом шести місяців проходили виробничу практику у Німеччині. Там вони проживали у сім'ях німецьких фермерів, вдосконалювали свої навички ведення сільського господарства, спілкувались німецькою мовою, ознайомлювались з культурою і традиціями країни.


20181210 153158


Поділитися: